Település:
Pest megye, Sóskút

Létrehozva:
2022-02-07 13:09:03


Sóskúti Lovas-és Élménypark


Látnivalónak és kirándulásnak is kiváló az élményt nyújtó park.

Sóskúton, a fővárostól mindössze 25 km-re, jól megközelíthető helyen, gyönyörű, saját gondozásban álló természeti környezetben találhatóak a Sóskúti Lovas- és Élménypark közel 60 hektáron elterülő létesítményei. Akár kirándulásnak, látnivalónak is kiváló.

 


A Lovas- és Élménypark minőségi szolgáltatásokkal várja a lovak szerelmeseit, a profi sportolókat, a szabadidő gondtalan eltöltését vagy kalandot keresőket és a természetet kedvelőket egyaránt.

Kiváló étterem és panziók, illetve teljes körű rendezvényszervezői szolgáltatások is a vendégek részére állnak.

 

 


A lovak közelsége és a lovaglás nyújtotta élményeken túl, a Sóskúti Lovas- és Élménypark méltó, különleges és kellemes helyszíne nagyszabású vállalati rendezvényeknek, tudományos konferenciáknak, tréningeknek, továbbá különböző családi és társasági összejöveteleknek (pl.: esküvők, lovasbemutatókkal fűszerezett események.)

Az Élménypark a magyar turizmus aktív részeseként utazási irodákkal együttműködve, számos bel- és külföldi csoportnak nyújt feledhetetlen élményt.

 

 

 

Céljuk, hogy nevük egyszerre legyen védjegye a lovassportnak, a szabadidő kellemes eltöltésének és a színvonalas vendéglátásnak.

 

Szolgáltatásaik: oktatás, bértartás, edzési lehetőségek, lovas túrák, sétakocsikázás, gyerektáborok. A klub rendez amatőr és minősítő lovasversenyeket, illetve a klub a Magyar Lovassport Szövetség által elfogadott rajtengedély vizsgáztató hely.

 

Nyitvatartás:

H-P 8.00 - 20.00
V 8.00 - 17.00
Lovaglás esetén bejelentkezés szükséges.

 

Elérhetőségek:

Cím: Sóskút, Bajcsy-Zsilinszky u. 61.
Tel.:+3623347579
E-mail: lovassport@lovassport.hu

 

 

Forrás:

soskut.kornyeke.hu

itthon.hu

Felső kép: illusztráció, pexels.com

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »